Stuff

Nu har jag nu på kvälls kvisten plockat ihop några favoriter som jag skulle kunna tänka mig att äga. Jeansen är min första prioritet. Jag har bloggat om ett par liknande levis jeans tidigare och det är mitt absoluta favorit märke. Sitter skit bra, håller bra och är underbara helt enkelt.
Den röda klänningen plus örhängena tänkte jag att jag skulle köpa till julafton men jag vet inte än. Är lite sugen faktiskt :).
Mickael Kors väskan är nästan min största dröm att äga. Super snygg och verkar hålla bra. Har kollat på den länge men tycker att det är för dyrt för en väska. Kanske kan skaffa mig ett jobb och köpa väskan i framtiden? Man vet ju aldrig med den saken. Nagellacket som är det sista på bilden fastande jag för jätte mycket. det är verkligen en super fin färg tycker jag. Lite färg på vintern skadar inte. Den är så blek och tråkig så jag tycker verkligen att man ska försöka ha färg på vintern även fast man är lek och tråkig!!
Nu tänkte jag krypa ner i sängen med min pojkvän och bara mysa och ta det är lugnt. Är helt slut efter praktiken idag.... Vi ses